Zoek
RSS

Blog

Nieuwe webshop
Opmerkingen (0) Nieuwe webshop
Trots op de lancering van onze nieuwe website! Vandaag lanceren wij onze gloednieuwe website. Met volle trots laten we jullie kennismaken met onze nieuwe branding, welke net als onze producten, met aandacht is gecreerd. Vanaf nu is ons volledige assortiment online in te zien n te bestellen. Dat maakt genieten nog makkelijker. Ontdek de gebruiksvriendelijke bestelopties en laat ons je verwennen met onze ambachtelijke lekkernijen! Speciale dank aan de medewerkers en de Talenten van Talentino die aan dit mooie project hebben meegewerkt en zich elke dag met veel passie en plezier inzetten voor Talentino.
Re-branding van Talentino
Opmerkingen (1) Re-branding van Talentino
We zijn toe aan een nieuwe look en feel. Wij hebben een nieuw uiterlijk gekregen. De re-branding vertelt waar wij voor staan en past bij de maatschappij van nu. Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze nieuwe stijl. Talentino is meer dan een horecagelegenheid, een dagbesteding, of een vlaai. Wij hebben oprechte aandacht voor mens én product. Eerlijke producten en eerlijke processen.
Grootmoeders recepten
Opmerkingen (0) Grootmoeders recepten
Geen tijd om te koken en toch een heerlijke, liefdevolle maaltijd op tafel zetten? Dan zijn de Töpkes van Talentino de uitkomst! Een heerlijk authentieke smaak en in een handomdraai op tafel. De töpkes van Talentino zijn tot leven gekomen in coronatijd. Toen er weinig gasten waren in de horecagelegenheden hebben wij met onze Talenten ervoor gekozen om een aantal ambachtelijke ragouts en soepen te maken voor thuis. Er is een mooi assortiment samengesteld dat nu op verschillende plekken in Limburg te vinden is. Geen kunstmatige toevoegingen, maar juist authentieke recepturen met liefde bereid.
Blog archief