Zoek

Over ons

Ambachtelijk lekker: dat is Talentino

Talentino maakt met liefde ambachtelijke streekproducten zoals broden, vlaaien, gebakswaren en smaakvolle soepen en ragouts voor de maatschappij van nu. We geloven in lokale producten en eerlijke processen. Onze ingrediënten komen uit Limburg en omstreken. Zo blijven we dicht bij onszelf, net als onze authentieke recepturen.

Onze Kernwaarden

Eerlijk - Eerlijke en pure ingrediënten van lokale afkomst

Ambachtelijk - Handgemaakte producten en authentieke receptuur

Maatschappelijk - Inclusief en voor de maatschappij van nu

Aandachtig - Oog voor kwaliteit, relaties en processen

De oorsprong van Talentino

Talentino is een begrip in de Zuid-Limburgse regio. De oorsprong van Talentino ligt in een zaterdagmiddag activiteit op de groepsbegeleiding van Talent. Het begon met koken voor de ouders, deze activiteit noemden wij restaurant Talentino.

Talent is een zorgorganisatie die oplossingsgericht te werk gaat en begeleiding biedt op alle facetten in het leven. Een zinvolle daginvulling kan dan niet ontbreken, zo startten wij in 2009 Talentino Mergroate, een horecazaak waar veel Talenten vaardigheden leren, een steentje bijdragen en een leuke dag beleven. Nu vele jaren later is Talentino uitgebreid en zijn we op veel plekken te vinden. Talentino is uitgegroeid tot veel meer dan alleen horeca, we hebben een eigen productlijn van bakkerswaren en gerechten ontwikkeld. Van grondstof tot lekkernij, van levering tot verkoop. Onze Talenten zijn overal bij betrokken en leveren nog altijd hun bijdrage aan het gehele proces. Op dit moment werken wij met ongeveer 40 Medewerkers en een 80 Talenten. Onze ambitie is de ambachtelijke bakker en authentieke grootkeuken te zijn voor de zakelijke markt en de particuliere klant. Laat iedereen genieten.

 .

Binnen alle vakgebieden die vertegenwoordigd zijn bij Talentino zoeken we naar gepassioneerde medewerkers die willen werken aan hun eigen ontwikkeling en aan de ontwikkeling van onze Talenten, die onze kernwaarden onderschrijven en deze willen omzetten naar onze producten, zo maken wij Talentino ambachtelijk lekker!

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden

Met liefde gemaakt

Samen met onze Talenten creëren wij authentieke eerlijke bakkerswaren en smaakvolle gerechten. Onze producten zijn handgemaakt en we zetten kwaliteit voorop. Iedereen heeft Talent, talent krijgt pas waarde wanneer je het benut! Dat doen wij bij Talentino, we maken gebruik van ieders Talent. Bij Talentino heb je een zinvolle dag, we leren je vaardigheden ontwikkelen en gebruik te maken van jouw talenten, waardoor ook jij kunt meedoen in de samenleving. Wanneer je dagbesteding volgt bij Talentino ben je verantwoordelijk voor een taakje in het productieproces, werk je mee in een van de winkels, of serveer je een heerlijk kop koffie in een van de horecagelegenheden. Nodig zijn is de sleutel tot geluk. Iedereen stroopt de mouwen op en zijn we trots op de resultaten die we samen behalen.  Heb jij interesse in dagbesteding bij Talentino? Ben je niet zo’n keukenprins of prinses, maar heb je wel talent dat je in een van onze andere dagbestedingen wilt inzetten? Neem dan een kijkje op de website www.talentonline.nl

Talent dat ben jij, Talent dat zijn wij

Iedereen heeft Talent, het klinkt cliché, en dat is het ook. Soms kan het tegenzitten, door een beperking of een probleem dat je tegenkomt in je leven.  Door middel van oplossingsgerichte zorg gaat Talent met jou aan de slag om weer te kunnen genieten van je dag, om te kunnen groeien en ontwikkelen en om zelf mee te kunnen doen in jouw eigen omgeving. Talentino is onderdeel van Talent, een zorgorganisatie in Limburg. Talent ondersteunt, begeleidt en zorgt op verschillende gebieden.

Meer lezen? Neem dan een kijkje bij onze verschillende diensten. 

Talent dat ben jij, Talent dat zijn wij

Iedereen heeft Talent, het klinkt cliché, en dat is het ook. Soms kan het tegenzitten, door een beperking of een probleem dat je tegenkomt in je leven. Door middel van oplossingsgerichte zorg gaat Talent met jou aan de slag om weer te kunnen genieten van je dag, om te kunnen groeien en ontwikkelen en om zelf mee te kunnen doen in jouw eigen omgeving.

Talentino is onderdeel van Talent, een zorgorganisatie in Limburg. Talent ondersteunt, begeleidt en zorgt op verschillende gebieden.
Meer lezen? Neem dan een kijkje bij onze verschillende diensten.